Nogometni klub Mladost iz Privlake osnovan je 1951 god. i trenutno se natječe u prvoj županijskoj ligi. Klub okuplja četiri kategorije igrača i to:

 

  • limači 25 igrača
  • pioniri 25 igrača
  • juniori 25 igrača
  • te seniori 20 igrača.

Iz gore navedenog broja igrača vidljivo je da se posebna briga vodi o mlađim kategorijama tj. djeci, te se u suradnji sa osnovnom školom talentirana djeca upućuju na dodatni rad i trening u klub.

Uz profesionalan rad sa svim kategorijama igrača klub nastoji postizati i što bolje rezultate u svom rangu natjecanja,a uz to stvoriti i što bolje uvjete za rad izgradnjom nove i održavanjem postojeće infrastrukture. Tako je u proteklih desetak godina obnovljena i renovirana upravna zgrada,svlačionice, kupaonice, u znatnoj mjeri obnovljena oprema, uređen glavni teren, napravljen pomoćni teren, napravljena nova unutarnja i vanjska ograda, zasađeno zelenilo, kupljena nova traktorska kosilica, te napravljena klupska prostorija gdje se okupljaju članovi kluba.
Za napomenuti je da se sav rad u klubu ljudi koji rade u njemu svodi na ljubav prema športu,te volji da klub napreduje, omasovi se članstvom, mladim igračima a posebice djecom koja su uz kvalitetan rad i budućnost opstanka i napretka kluba.

U skoroj budućnosti u planu je izgradnja rasvjete na obadva terena,kako bi igrači mogli održavati treninge i u večernjim satima, a klub otvorio mogućnosti i za dodatne kulturno športske sadržaje.
Zatim izgradnja manjih tribina, te renoviranje kompletnog spremišta. Ne možemo a ne spomenuti da se klub financira djelom od lokalne samouprave te većeg broja sponzora, koji su prepoznali dobar rad te koristimo i ovu priliku da im se neizmjerno zahvalimo na dosadašnjoj i budućoj pomoći.

Obavijest

Dana 19. 07. 2018. godine LAG Bosutski niz objavio je prvi LAG Natječaj TO 1.2.2. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” sukladan podmjeri 6.3.1. Programa ruralnog razvoja RH 2014.-2020. Dokumentacija LAG Natječaja dostupna je na stranicama LAG-a Bosutski niz www.lag-bosutskiniz.hr

Obavijest o članku 13. Zakona o javnoj nabavi Temeljem članka 13. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“, broj: 90/11) ne postoje gospodarski subjekti s kojima Općina Privlaka ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi.

Strateški razvojni program Općine Privlaka 2017. - 2020.

Prostorni plan uređenja

Prostorni plan uređenja

Zahtjev za dodjelu novčane pomoći za novorođeno dijete