Nogometni klub Mladost iz Privlake osnovan je 1951 god. i trenutno se natječe u prvoj županijskoj ligi. Klub okuplja četiri kategorije igrača i to:

 

  • limači 25 igrača
  • pioniri 25 igrača
  • juniori 25 igrača
  • te seniori 20 igrača.

Iz gore navedenog broja igrača vidljivo je da se posebna briga vodi o mlađim kategorijama tj. djeci, te se u suradnji sa osnovnom školom talentirana djeca upućuju na dodatni rad i trening u klub.

Uz profesionalan rad sa svim kategorijama igrača klub nastoji postizati i što bolje rezultate u svom rangu natjecanja,a uz to stvoriti i što bolje uvjete za rad izgradnjom nove i održavanjem postojeće infrastrukture. Tako je u proteklih desetak godina obnovljena i renovirana upravna zgrada,svlačionice, kupaonice, u znatnoj mjeri obnovljena oprema, uređen glavni teren, napravljen pomoćni teren, napravljena nova unutarnja i vanjska ograda, zasađeno zelenilo, kupljena nova traktorska kosilica, te napravljena klupska prostorija gdje se okupljaju članovi kluba.
Za napomenuti je da se sav rad u klubu ljudi koji rade u njemu svodi na ljubav prema športu,te volji da klub napreduje, omasovi se članstvom, mladim igračima a posebice djecom koja su uz kvalitetan rad i budućnost opstanka i napretka kluba.

U skoroj budućnosti u planu je izgradnja rasvjete na obadva terena,kako bi igrači mogli održavati treninge i u večernjim satima, a klub otvorio mogućnosti i za dodatne kulturno športske sadržaje.
Zatim izgradnja manjih tribina, te renoviranje kompletnog spremišta. Ne možemo a ne spomenuti da se klub financira djelom od lokalne samouprave te većeg broja sponzora, koji su prepoznali dobar rad te koristimo i ovu priliku da im se neizmjerno zahvalimo na dosadašnjoj i budućoj pomoći.

Obavijest o članku 13. Zakona o javnoj nabavi Temeljem članka 13. Zakona o javnoj nabavi („Narodne novine“, broj: 90/11) ne postoje gospodarski subjekti s kojima Općina Privlaka ne smije sklapati ugovore o javnoj nabavi.

Strateški razvojni program Općine Privlaka 2017. - 2020.

Prostorni plan uređenja

Prostorni plan uređenja

Zahtjev za dodjelu novčane pomoći za novorođeno dijete

Foto galerija